گوشت بوقلمون یکی از مفید و مقوی ترین انواع گوشت برای انواع بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. شما می توانید این گوشت را به روش های مختلفی مانند آب پز و یا سرخ کرده تهیه کنید که البته این گوشت را باید به همراه مواد اولیه دیگر برای طعم دار شدن تهیه کنید. طرز تهیه ران بوقلمون را روشی ساده و طعمی فوق العاده در این مطلب قرار گرفته شده است.
خورش کرفس با مرغ، خورش اسفناج گردو و خوراک شیشلیک از انواع غذاهای مقوی هستند که با انواع گوشت مانند گوشت مرغ، گوشت گوسفندی و … تهیه می شوند. برای تهیه این سه غذای مقوی و متفاوت و تهیه شیشلیک به روش رستورانی بر روی لینک های قرار گرفته شده کلیک نمایید. ران بوقلمون را می توان بستگی به سلیقه خود به همراه برنج و یا نان سرو کنید.
مواد لازم
- برگ بو 1 عدد
- سیر 2 حبه
- پیاز 3 عدد
- ران بوقلمون 2 عدد کامل
- دارچین 1/2 قاشق چای خوری
- زعفران 1/2 فنجان
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه ران بوقلمون لذیذ و خوش طعم
ابتدا برای تهیه ران بوقلمون خوش طعم باید 2 عدد از پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید. سپس ران بوقلمون را با 2 عدد پیاز خلالی شده درون تابه ای بزرگ و مناسب تفت دهید. پس از اینکه کمی تفت دادید زردچوبه را به تابه اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
پیاز را ته تابه پهن کنید به طوری که بوقلمون ها بر روی پیاز ها قرار بگیرند. حالا 1 عدد پیاز باقی را هم خلالی نمایید و بر روی بوقلمون ها بریزید. در ادامه برگ بو، دارچین و سیر خرد شده را به تابه بی افزایید و درب تابه را ببندید و صبر کنید تا بدون آب بپزد.
درب قابلمه باید به مدت 1 ساعت و نیم الی 2 ساعت بسته باشد و در این حین برای جا به جا شدن مواد می توانید از دسته ماهی تابه استفاده کنید. پس از گذشت 1 ساعت و نیم درب تابه را باز کنید و زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را بی افزایید.
دوباره درب تابه را به صورت کامل و محکم ببندید و برای پخت کامل ران بوقلمون 2 و نیم الی 3 ساعت صبر کنید. پس از گذشت این مدت زمان می توان ران بوقلمون را به همراه انواع نان و یا برنج و سبزیجات دلخواه سرو کنید. نوش جان.